Congres / Seminar

met storytelling die kennis deelt en tot interactie beweegt.Vol ongebreideld enthousiasme uitkijken naar het bijwonen van een congres of seminar is niet aan veel mensen besteed, maar vandaag is anders. Vandaag staat uw congres in de schijnwerpers. En dat zullen de deelnemers weten. Hier wordt geen obligaat programma afgewerkt, hier deelt iedereen in hetzelfde enerverende verhaal en vormt zijn of haar gedachten over het thema. Een verhaal waaraan iedereen met plezier meedoet.

Een congres of seminar van EyeQube is zorgvuldig doordacht en sluit met een pakkend verhaal perfect aan op uw doelstellingen en bedrijfsfilosofie. U haalt eruit wat erin zit. U geeft energie en stimuleert om tot het uiterste te gaan. Dit is een event waarbij ieders creativiteit de vrije loop krijgt en waar het nuttige met het zéér aangename wordt verenigd. één moment met één doel. Warm draaien en dan accelereren naar topsnelheid. Allemaal met dezelfde bestemming.

EyeQube maakt van elke congres of seminar een evenement dat alle deelnemers op een positieve en enthousiasmerende manier betrekt bij uw verhaal. Zintuigen worden geprikkeld terwijl kennis en ervaring wordt uitgewisseld. Op het moment dat uw congres of seminar is afgelopen, start de anticipatie op de volgende editie ervan al!

Terug omhoogJubileum

met storytelling die bedankt en terugkijkt.Mijlpalen zijn er om gevierd te worden. En dit jubileum zal men nooit meer vergeten. Uw medewerkers, partners en relaties worden ondergedompeld in een unieke en enerverende mix van nostalgie, avontuur en boven alles: plezier. Samen kijkt u terug op de successen uit het verleden en de vele uitdagingen die zijn overwonnen. En natuurlijk wordt er vooruit gekeken naar de toekomst. Want een jubileum vertelt een verhaal dat al geschreven is, maar biedt ook inspiratie voor de hoofdstukken die nog zullen komen.

Een jubileum georganiseerd door EyeQube staat garant voor een unieke belevenis die naadloos aansluit bij uw bedrijfsfilosofie. Úw verhaal loopt als een rode draad door alle elementen van het evenement heen. De setting, de activiteiten, het entertainment: alles vormt een coherent geheel. De aanwezigen zullen niet kunnen wachten om het volgende jubileum te mogen beleven.

Terug omhoogKlantendag

met storytelling die betrekt en de relatie verstevigt.Uw klanten zijn u dierbaar. En vandaag is de dag dat zij dit op een overweldigende manier ervaren. Op dit bijzondere evenement staan uw klanten in de schijnwerpers. Zij vormen immers een essentieel onderdeel van uw verhaal. Alle zintuigprikkelende activiteiten die vandaag op het programma staan, geven blijk van uw waardering voor uw klanten. En zij zullen dit nooit meer vergeten.

EyeQube bedenkt, ontwikkelt en regisseert voor u de perfecte klantendag. Uiteraard geheel afgestemd op uw unieke verhaal. Wij zorgen ervoor dat uw klanten zich zonder uitzondering gewaardeerd voelen, zodat in één klap al uw relaties worden verstevigd. Het verhaal dat wij ontwikkelen betrekt uw klanten volledig bij uw merk of organisatie, wat zich vertaalt in een maximaal communicatieresultaat.

Terug omhoogOpening

met storytelling die een nieuw begin inluidt.Vandaag is het dan eindelijk zover. Alles staat er klaar voor. Zelfs het rode lint hangt prachtig voor de deur van de splinternieuwe huisvesting, klaar om doorgeknipt te worden. Een nieuw begin. Een nieuw hoofdstuk waar u zo snel mogelijk aan wilt beginnen. Maar vandaag draait alles om dat éne moment: de opening. Mensen zijn massaal toegestroomd om dat moment met u te delen. Het aftellen is begonnen...

De opening van een nieuw kantoor, warenhuis of ander bedrijfspand geeft u niet alleen vernieuwde energie, maar is ook een uitgelezen mogelijkheid om uw organisatie in de spotlights te zetten. EyeQube maakt van iedere opening een bruisend en onvergetelijk evenement. Wij vertalen uw unieke verhaal in een enerverende gebeurtenis die - indien gewenst - maximale media-aandacht genereert.

Terug omhoogPersoneelsfeest

met storytelling die bedankt.Een groot aantal afmelders voor het jaarlijkse personeelsfeest? Niet dit keer. Vandaag vindt namelijk een feest plaats waar iedereen graag bij wil zijn. Een uniek evenement vol zinnenprikkelende activiteiten waar nog heel lang over nagepraat zal worden in de wandelgangen van uw organisatie. Dit is hún feest. Wat er op de werkvloer gebeurt, telt nu even niet meer mee. Vandaag is maar één ding belangrijk: plezier hebben!

Een personeelsfeest van EyeQube betrekt alle medewerkers maximaal bij het evenement. Zij werken immers dag in dag uit aan het verhaal van uw organisatie. Nu is het tijd voor ontspanning. We stappen even weg van het werk en delen samen in een geweldig avontuur. Compleet verzorgd en indien gewenst volledig in thema. Van een heerlijk diner met aansluitend een dansfeest tot een bedrijfsavontuur in de Ardennen: met EyeQube is alles mogelijk. Het resultaat: werknemers die niet tot het volgende personeelsfeest kunnen wachten.

Terug omhoogProductlancering

met storytelling die vernieuwt en verrast.Eindelijk. Het resultaat van de schijnbaar ontelbare dagen vol research, ontwikkeling, testen en bijstellen zal vandaag aan de wereld worden getoond. Uw nieuwste kindje ziet officieel het levenslicht. En dat vraagt om een bruisend evenement van formaat. Deze productlancering zal niemand ontgaan. Vol anticipatie wachten klanten, relaties, medewerkers en de media op de onthulling van uw product. U zult ze verrassen.

Een persbericht is vandaag lang niet voldoende om uw nieuwste product effectief onder de aandacht te brengen. EyeQube ontwikkelt op basis van uw wensen en de unieke eigenschappen van uw product een uniek verhaal dat als rode draad gebruikt zal worden bij de productlancering. Zo staat uw product precies in de juiste schijnwerpers en genereert u maximale interesse bij uw doelgroep en de media.

Terug omhoogPublieksevent

met storytelling die veel mensen bereikt en aanspreekt.Vandaag gaan we breed. Dit evenement is voor het grote publiek. Zoveel mogelijk mensen aanspreken, enthousiasmeren en betrekken. Dát is waar deze dag om draait. Massaal toegestroomd naar aanleiding van een uitgekiende teasercampagne op social media, staat het publiek klaar om úw verhaal te horen, te zien, te beleven. Ze hebben er vol verwachting naar toegeleefd. Nu is het uw beurt.

Van kleinschalige publieksevents voor pakweg tweehonderd man, tot mega-events voor duizenden mensen; de experts van EyeQube maken van elk publieksevenement een onvergetelijke ervaring. Dat doen we in de eerste plaats door úw verhaal aan de basis van alle activiteiten te zetten. Zo ontstaat een herkenbare rode draad waar het aanwezige publiek veelvuldig mee zal worden geconfronteerd. Onze eventmanagers staan klaar om uw publieksevent de impact te geven die het verdient.

Terug omhoogThemafeest

met storytelling die deuren opent naar een onbekende wereld.De deur gaat open... Met hooggespannen verwachtingen staat het publiek klaar om een onbekende wereld te betreden. Ze stappen over de drempel en worden volledig ondergedompeld in een andere realiteit. Alles, maar dan ook echt alles is aangesloten op het centrale thema. Van de begroeters bij de ingang tot de glazen waaruit gedronken wordt. Het entertainment begint. Dit themafeest zal niemand meer vergeten.

Themafeesten lenen zich bij uitstek voor effectieve storytelling. En bij EyeQube weten we precies hoe u dit zo succesvol mogelijk kunt aanpakken. Op basis van uw specifieke wensen, doelgroep en bedrijfsfilosofie, stellen wij een beklijvend verhaal op dat aan de basis staat van uw unieke themafeest. Wat zal het zijn? Sprookjes, natuur, superhelden, Moulin Rouge?

Een themafeest van EyeQube geeft lading aan uw merkbelofte. Mensen zullen uw merk - bewust én onbewust - associëren met de geweldige ervaringen die ze er opdoen. Wij zetten alles in het werk om het verhaal van ├║w merk integraal te maken aan alles wat het evenement te bieden heeft. Een verhaal dat het waard is om door te vertellen!

Terug omhoogVakbeurs

met storytelling die relaties versterkt.Doorsnee stands met lauwe koffie en dozen vol informatieflyers zijn vandaag nergens te bekennen. Dit is een vakbeurs die bruist van de energie. Waar vol enthousiasme informatie wordt uitgewisseld en - onder het genot van goed eten en drinken - relaties worden versterkt. Op een centraal plein delen bekende sprekers hun visie met de aanwezigen en originele interactieve sessies maken van netwerken een plezier.

Uw beursdeelname wordt onvergetelijk. Er wordt een nieuw hoofdstuk uit het verhaal van uw merk geschreven. Mensen komen van ver op uw beursstand af waar de belofte van üw merk als rode draad fungeert. Uw doelgroep ziet en voelt uw product en merk en deelt de ervaringen graag met anderen.

Met jarenlange ervaring op het gebied van eventmarketing en beurzen, weten we bij EyeQube hoe een vakbeurs naar een hoger niveau getild kan worden. Dat hogere niveau hangt samen met het verhaal dat wij specifiek voor u ontwikkelen. Zo ontstaat een vakbeurs waar het nuttige met het aangename wordt verenigd en de aanwezigen graag opnieuw aan deelnemen.

Terug omhoog