Een gerichte aanpak

Elke samenwerking begint met een kennismaking bij u op kantoor. We willen u leren kennen in uw omgeving, weten wat u bezighoudt en hoe uw product eruit ziet. Tijdens een kick-off meeting leggen we vast wat u met uw event wilt bereiken, welk verhaal u wilt vertellen en aan wie? Alles wordt vastgelegd in een briefingdocument.
1. Uw verhaal bedenken

Van nature communiceren mensen door middel van 'storytelling'. Dat ordent gebeurtenissen en maakt het voor mensen boeiend om te luisteren. Situaties gaan leven en spreken tot de verbeelding. Een event van EyeQube is gebaseerd op storytelling.


2. Het event vormgeven

Het thema, programma, de sprekers, de locatie, entertainment en communicatie en promotie. Alles maakt onderdeel uit van uw verhaal. EyeQube vertaalt uw boodschap naar een uniek verhaal dat we tijdens het event aan uw doelgroep vertellen.


3. Promotie

De nachtmerrie voor elk bedrijf is een event met lage opkomst. Een succesvol event valt of staat met een goed geïntegreerd communicatieplan. Bij EyeQube krijgt de communicatie voor, tijdens en na een event net zoveel aandacht als het event zelf.

4. Organisatie

Een event kan maar één keer goed gaan, er is geen tweede kans. Schakelt u EyeQube in, dan garanderen we een vlekkeloos verloop. Er wordt een eventplan en draaiboek opgesteld. EyeQube voert de regie en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt.